“Yüzümde dolgu bile yok” dedi! Ivana Sert gençliğinin sırrını açıkladı! “Donmuş odada…”

'Bugün ne giymeliyim' moda yarışmasıyla kamuoyunun yakından tanıdığı bir isim haline gelen Ivana Sert, sosyal medyadaki açıklamaları ve paylaşımlarıyla her zaman gündemde.

'Ben de timsah ve kanguru eti yedim' açıklamasıyla uzun zamandır konuşulan Ivana Sert, geçtiğimiz günlerde gençliğinin sırrını açıkladı.

Şekli ve güzelliğiyle adından söz ettiren Ivana Sert, ünlü modacı Pınar Kerimoğlu'nun programında yaptığı açıklamayla dikkat çekti.

“ODA DOLU OLMALI”

Kendisine sorulan soruları yanıtlayan Ivana, gençliğinin sırrını sert bir şekilde ortaya çıkardı. Uyuduğu odanın çok önemli olduğunu belirten Sert, şöyle konuştu: “Uyuduğum oda ortalama 16 derece, klimaların açık ve karanlık olması gerekiyor, benimle evlenecek kişi de soğukta uyumayı kabul etmek zorunda kalacak. Soğukta uyuduğumuzda daha fazla kalori yakarız ve daha dinç oluruz.”

Ivana 1

Odanın tamamen karanlık olması gerektiğini belirten Sert, “Oda ışık görmediği için gözlerimizi kısmamıza gerek kalmıyor ve cildimiz kırışmıyor.”

Ivana 2

ekran penceresi

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ödül gecesi stiliyle adından söz ettirdi!  'Dilimlenmiş biber dolması gibi'Ödül gecesi stiliyle adından söz ettirdi! 'Dilimlenmiş biber dolması gibi'
10 bin dolarlık gıda krizinde bu olağan bir durumdu!  Eski eşten tesadüfi sözler 10 bin dolarlık gıda krizinde bu olağan bir durumdu! Eski eşten tesadüfi sözler
Hayranlarını korkuttu!  Ameliyathaneye götürülecekHayranlarını korkuttu! Ameliyathaneye götürülecek

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir