'Cübbeli Ahmet'e türban sorusu! Cüneyt Özdemir'in cevabı gündem oldu: “Allah verdiği kadar verir.”

Halkın “Cübbeli Ahmet” olarak tanıdığı Ahmet Mahmut Ünlü, bir televizyon programına katıldı. Gazeteci Çağlar Cilara programda şunları söyledi: 'Daha çok sosyal medyaya bakıyorum ve çok fazla soru alıyorum. “Cübbeli Ahmet”e ilginç bir soru yönelterek, “Benden de ısrarla sormamı istiyorlar” dedi.

“PROFESÖRE SORUYOR MUSUNUZ? BİRÇOK YAZAR ısrar etti”

Eldeki soru şudur: “Başındaki türban… Ünlü bir İngiliz markasının modeline benzetenler var. Birçoğu ısrarla yazıyor: 'Hocaya sorabilir misin?' Artık sosyal medyada çok konuşulan, konuşulan bir konu haline geldi.”

Kamuoyunda “Cübbeli Ahmet” olarak bilinen ünlü, bu soruya şu şekilde yanıt verdi:

“MARKAYA TAKILANMANIZA GEREK YOK”

“Yani kâfirlerin yaptığı kumaşlar bize helaldir ama bunları kâfirler gibi kullanmak haramdır. Yani kâfirlerin yaptığı arabalarla yolculuk yapmak helaldir, kâfirlerin yaptığı uçaklarla uçmak helaldir. … Marka konusunda endişelenmemeliyiz, bunlar hala pahalı şeyler, birileri bize veriyor ve bunlar taklit ya da sahte.”

CÜNEYT ÖZDEMİR'İN 'TARIK' YORUMU: 'ALLAH Verdiği Kadarını Verir'

Gazeteci Cüneyt Özdemir'den “Cübbeli Ahmet'in türbanına” ilişkin dikkat çeken bir yorum geldi. Özdemir'in X hesabından konuyla ilgili paylaşımı şöyle:

ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
Ayşe Ateş isyan ederek şunları söyledi: Ayşe Ateş isyan etti: “Tarih böylesini yazmadı”: “An meselesi”
Eski belediye başkanı hayatını kaybetti!Eski belediye başkanı hayatını kaybetti!
First Lady'ye inanılmaz komplo!  '4,5 milyon euroluk ultra lüks otomobil' iddiası...First Lady'ye inanılmaz komplo! '4,5 milyon euroluk ultra lüks otomobil' iddiası…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir