Kasımpaşa'dan harcama sınırlamasına tepki – Spor Haberleri

genişletmek

KAYNAKCnnturk.com

Süper Lig kulüplerinden Kasımpaşa, TFF'nin belirlediği harcama limitlerine ilişkin açıklama yaparak tutarların yeniden gözden geçirilmesi gerektiğini söyledi.

Kasımpaşa, kulübün başarılı yoluna bu kadar sınırla devam edilmesinin mümkün olmadığının altını çizerek açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“Türkiye Futbol Federasyonu Kulüp Lisans Komitesi, 19 Haziran 2024 tarihli toplantısında Süper Lig takımlarının 2024-2025 sezonu harcama limitlerini belirledi ve futbol 2023/futbol sezonunu tamamlayan kulübümüzün harcama limitini açıkladı. 2024 yılı 5.sırada ise 246.647.933 TL olarak hesaplanmıştır. TFF'nin açıkladığı tabloyu incelediğimizde Kulübümüzün aslında en düşük harcama limitine sahip Kulüp olmasına rağmen 2023/2024 sporunu başarıyla tamamlamasına öncülük ettiğini görüyoruz. Sezonda düşük harcama limitine rağmen tablodaki en düşük harcama limitine tabi tutulduğunda bu başarının devamı oldukça zorlaşıyor. Bu durumun devam etmesinin haksız rekabete neden olacağı açık.

TFF'nin hesapladığı harcama limitlerinin aynı ligdeki kulüpler arasındaki rekabeti bozmaması için gerekli çalışmaların yapılması gerekiyor. Şirketimizin finansal kuruluşlara ve üçüncü şahıslara borcu bulunmadığını dikkate alarak, kendi kendine yetebilen şirketlerin mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla Şirketimizin TFF'den Yönetmelik değişikliği talebinde bulunduğunu kamuoyuna saygıyla duyururuz. TFF'yi gerekli tedbirleri almaya davet etti.

Ertuğrul Doğan: İki hücum oyuncusunu daha alabiliriz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir