Montella'dan Arda Güler'e sözler: 'Risk almaktan kaçınmak için…' – Son Dakika Spor Haberleri

Milli teknik direktör Vincenzo Montella, Çek Cumhuriyeti ile yarın oynanacak maç öncesinde düzenlenen basın toplantısında konuştu.

Montella'nın açıklamaları şöyle:

“Arda uzun süre oynayamayacak. Geçen maçta oynamasına ben karar vermedim, doktorumuz ve personelimiz karar verdi. Onsuz oynayabileceği bir süre vardı. Risk aldı ve çok oynadı. Arda'yı riske atmamak için 2 gün antrenman yaptı.”

“DESTEK OLMAK ZORUNDAYIZ”

“Gerçek taraftarlarımız bizi ilk düdükten son düdüğe kadar destekleyecektir. Bizi eleştirenlere şunu hatırlatmak isterim ki burası bizim ülkemiz. Başka bir milli takım yok. Bu takım Türkiye'yi temsil ediyor. Bu çocuklar yüzümüzü güldürdü ve ihtiyacımız var. onları desteklemek için.”

“BASKI İŞİMİZİN PARÇASI”

“30 yılı aşkın süredir baskı altındayım. Baskı işimizin bir parçası. Olumlu baskıdır. Olumlu başarıyı hedefliyoruz. Hedefimiz gruptan çıkmak. Yarın önümüze önemli bir fırsat çıkıyor. Bu, duruma bağlı. biz. “

“BİZ TEK BİR BEDENİZ”

“12-13 yıldır milli takımda yer alan oyuncular bize bu takımın bugüne kadar yer aldıkları en iyi takım olduğunu söylüyor. Biz tek bir vücutuz ve dikkatimizin dağılmasına izin vermiyoruz. Diğer takımların sonuçlarına güvenin.”

“Daha az zamanı olan OYUNCULAR VAR”

“Altay Bayındır bu sezon çok az oynamasına rağmen Uğurcan Çakır Portekiz maçında neden oynamadı?”

“Anlayışsız bir cevap vermek istemem ama mevcut kadroda daha az oynayan oyuncularımız da var. Bunu sadece Altay için söylemek doğru olmaz.”

“BİRLİKTE KARAR ALDIK”

“Portekiz maçında Arda Güler'in ilk 11'de yer almamasına sağlık ekibimiz, doktorumuz ve oyuncumuzla birlikte karar verdik.”

“BAŞKA BİR MİLLİ TAKIM YOK”

“Eleştirenlere şunu hatırlatmak isterim ki bu bizim milli takımımız. Başka bir milli takım yok. Bu takım Türkiye'yi temsil ediyor. Bu çocuklar yüzümüzü güldürdü, onlara destek olmalıyız.”

“GARANTİLİ 3 KALECİMİZ VAR”

“3 harika kalecimiz var ama birini seçtiğimizde diğerleri sinirlenecek. Ama bu tabii ki büyük bir sorun. Bizim için garanti olan 3 kalecimiz var.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir