Umut İçin Birlikte: Yusuf’un Mücadelesine Destek Olun

Merhaba, ben Yusuf. 10 yaşındayım ve Cri du Chat sendromu ile doğdum. Görme, yürüme ve konuşma yeteneklerim yok, bu yüzden yapay zeka yardımıyla sizlere sesleniyorum. Eğer bu videoyu izleyenler bana destek olursa, kampanyamı daha hızlı bir şekilde tamamlayabilirim. Lütfen bana umut, ses ve nefes olun.

Yusuf, 10 yaşında ve doğuştan Cri du Chat sendromu (kedi miyavlaması sendromu), epilepsi, serebral palsi, görme ve bedensel engellerle mücadele ediyor. Zihinsel engelli olan Yusuf, NG tüpüyle beslenmek zorunda. Yurtdışında ilik nakli ve kök hücre tedavisi olması gerekiyor. Şimdiye kadar iki ameliyat geçirdi; açık kalp ameliyatı ve göz ameliyatı. Kök hücre tedavisi dışında, gözlerinden nem gelmemesi için tüp takılması gerekiyor.

Anne ve babası olarak, şimdiye kadar tüm tedavi ve ameliyatları kendi imkanlarımızla karşıladık. Satacak bir şeyimiz kalmadı ve tedavilere devam edecek maddi gücümüz kalmadığı için ilk defa bir yardım kampanyası başlattık. Desteklerinizi bekliyoruz.

Yusuf, 10 yıldır sağlık ve hayat mücadelesi veriyor. Biz, çocuğumuz doğar doğmaz valiliğe koşup izin alan insanlar olmadık. Önce kendi mücadelemizi verdik ve sonuna kadar savaştık. Satılabilecek her şeyi sattık, çalışarak tedavilerini ve ameliyatlarını gerçekleştirdik. Doktorlar, Yusuf’un sadece birkaç ay yaşayabileceğini söylediklerinde bile pes etmedik. Şimdi Yusuf 10 yaşında ve elimizde satacak bir şey kalmadı. Ev, araba, iş yeri; hepsini Yusuf için feda ettik. Tekrar olsa, yine yaparız. İlk defa aldığımız valilik izniyle yardım kampanyamıza destek vermenizi, paylaşmanızı ve katkıda bulunmanızı rica ediyoruz.

Daha fazla bilgi ve destek için:

Web: www.yusufaumutol.com

Instagram: yusufaumutol

Facebook: yusufaumutol

İletişim: 0544 287 47 86

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir