Milli Takımların olası rakipleri açıklandı! 2024 Avrupa Şampiyonası'nda üçüncü olmak bizim için çok zor olacak

A Milli Futbol Takımı'nın, Almanya'nın ev sahipliği yaptığı EURO 2024'te mücadele ettiği F Grubu'nda son maçlarına az kaldı.

Ay-Yıldızlar son karşılaşmada üçüncü sırada yer alan Çek Cumhuriyeti ile karşılaşacak. Gruptan kesin olarak çıkacak olan Portekiz, son sırada yer alan Gürcistan ile karşılaşacak.

A Milli Futbol Takımı, bugün aldığı sonuçlarla Avrupa Şampiyonası yolunda yoluna devam edecek.

A, B, C ve D gruplarının tamamlanmasının ardından son 16 maçları büyük ölçüde belirlendi.

PORTEKİZ GARANTİLİ

A Milli Futbol Takımı'nın mücadele ettiği F Grubu'nda son 2 haftanın ardından sadece Portekiz'in puan bazında gruptan çıkma garantisi verildi.

Yenilirsek 2. Oluruz…

_69942 (12)

Milli futbol takımı Çek Cumhuriyeti'ni yenmesi halinde grubu 2. sırada tamamlayacak. Çek Cumhuriyeti, Türkiye ile oynayacağı maçta puan alamazsa EURO 2024'e veda edecek.

HESAPLARI KAYBEDERKEN BAŞLAYACAĞIZ

_69969 (27)

Teknik direktör Vincenzo Montella'nın çalıştırdığı milli futbol takımı, Çek Cumhuriyeti'ne mağlup olması halinde grubunu 3. sırada tamamlayacak ve dikkatini diğer maçlarına çevirecek.

Çek Cumhuriyeti karşısında 2 farklı veya daha az mağlubiyet alması halinde milli futbol takımımız, EURO 2024 yolunda yolculuğuna devam edecek. Çek Cumhuriyeti karşısında 3 ve üzeri farklı bir skorla mağlup olmamız halinde EURO 2024 maceramız sona erecek.

EN KÖTÜ SENARYO: GÜRCİSTAN KAZANDI

_69942 (7)

Milli futbol takımının Çek Cumhuriyeti'ne yenilmesi durumunda grupta sonuncu olma ihtimali bulunuyor. Gürcistan bir futbol mucizesi gerçekleştirip Portekiz'i yenerse çocuklarımızın EURO 2024 yolculuğu grup aşamasında sona erecek.

Milli futbol takımının Çek Cumhuriyeti ile berabere kalması ve Gürcistan'ın Portekiz'i yenmesi durumunda puanlar eşitlenecek. Milli futbol takımı çift gol farkıyla Gürcistan'a üstün olduğu için Gürcistan en iyi üçüncü takım arasında organizasyonunu sürdürecek.

OLASI RAKİPLERİMİZ

2024-06-15T165326Z_1137830316_UP1EK6F1AX0DW_RTRMADP_3_SOCCER-EURO-ESP-CRO-REPORT

A Milli Futbol Takımı, EURO 2024 F Grubu'nu 2. bitirirse Avusturya'nın rakibi olacak. Grupta üçüncü olup son 16 turuna çıkarsak A Milli Futbol Takımı, İspanya veya İngiltere ile karşılaşacak.

Euro 2024 canlı sonuçları
ANA SAYFAYA DÖNMEK İÇİN BURAYA TIKLAYIN
ısrarla istiyor!  Conte a Mou: "Onu bana ver"ısrarla istiyor! Conte'den Mou'ya: “Onu bana ver”
Dursun Özbek çıldırdı! Dursun Özbek çıldırdı! “Yerini, kim olduğunu bil” diyerek odadan çıktı.
Galatasaraylı yıldızdan milli takıma sürpriz ziyaret!Galatasaraylı yıldızdan milli takıma sürpriz ziyaret!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir