“Kazandığım tek şey…” dedi ünlüyü ifşa ederek!

2003 yılının en efsane yarışması Popstar, genç yeteneklerin yeteneklerini sergilediği, her bölümü olaylı geçen unutulmaz bir programdı. Programda jüri başkanlıklarını Deniz Seki, Ercan Saatçi ve Armağan Çağlayan üstlendi. O dönemde Armağan Çağlayan rakiplerinden daha çok ilgi görüyordu. Programda öne çıkmayı başaran ünlü isim, yarışmacılarla yaşadığı tartışmalarla gündeme geldi.

Fatih Altaylı’nın programına konuk olan Çağlayan, yıllar sonra Popstar jürisindeki yerini nasıl aldığını anlattı. Fatih Altaylı’nın programına konuk olan Çağlayan, “Tarihin en sinir bozucu jüri üyesi olarak öne çıkma fikri nasıl ortaya çıktı?” dedi. Soruyu yanıtladı.

Çağlayan, şunları söyledi: “Orijinalde jüri üç kişiden oluşuyordu. İlk teklifi Yonca Evcimik’e getirdik. ‘Bu yarışmada bir şey olmaz’ dedi ve reddetti. Sonra Yonca’nın yerine Deniz Seki’yi önerdiler. Bana teklif ettiler. Jüride yer almak için bu işi 13 bölüm boyunca yapacağım.” Sonra unutup işime geri döneceğimi düşündüm ama şöhret beni terk etmedi. dedi.

Ekran görüntüsü 2024-09-13 155804

POPSTAR OLARAK KAZANMADIM!

Popüler olduğu dönemde yarışmadan tek kuruş bile kazanmadığını itiraf eden Çağlayan, şunları söyledi: “Türkiye’yi yeniden ayağa kaldırdığım Popstar döneminde kazandığım tek şey ayakkabıydı. Bize hediye aldı. Oradan para kazanan tek kişi Deniz Seki’ydi.” dedi.

varsayılan maksimum çözünürlük

BAYHAN’LA TARTIŞMASI YARIŞMAYA İZ BIRAKTI

Deniz Seki, yarışmacı Bayhan hakkında şunları söyledi: “Bayhan’ı taçlandırmamalıyız. Türkiye pop yıldızlarının yarışması değil, Türkiye şefkat ve kucaklaşma yarışı değil. Bir pop yıldızının sahip olması gereken kriterleri biliyoruz ama şöyle bir şey var.” bu asla olmamalı. Bir pop yıldızı cinayet işleyemez. Hapse giren adam sanatçı olamaz. “Onları toplumdan aforoz etmeliyiz” dedi ve jüri koltuğundan ayrıldı.

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir