Cinayet uzmanından Narin'in ölümüyle ilgili şaşırtan açıklamalar! Kardeşi onu öldürüp amcası mı götürdü?

Narin Güran'ı bulma çalışmaları, Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı koordinasyonunda kamu kurum ve kuruluşlarından oluşan özel ekiplerle 19 gün boyunca devam etti. Sabah saatlerinde 8 yaşındaki Narin Güran'ın cansız bedeni, köye yaklaşık 3 kilometre uzaklıktaki İf Tutmaz deresi yakınında bir çantanın içinde bulundu ve ilk incelemelerin ardından cenaze, Diyarbakır Adli Tıp Kurumu'na götürüldü. . . Cesedin bulunmasının ardından Diyarbakır İl Jandarma Komutanlığı ekipleri 21 kişiyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan kişilerin jandarmadaki sorgularının devam ettiği belirtildi.

SORUŞTURMA ÇOK YÖNLÜ DEVAM EDİYOR

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda

AW279129_01

CİNAYET UZMANINDAN SÜRPRİZ AÇIKLAMALAR

Cinayet uzmanı emekli polis memuru Cihan Kurtbaba da cinayetle ilgili önemli tespitlerini paylaştı. Kurtbaba, amcasının cinayette suçsuz olduğunu, kendisinin sadece cenazeyi naklettiğini açıkladı.

TAMAM

“Bilgi ve tecrübelerime dayanarak konuşuyorum. Bana göre öldürmeyi amca yapmadı, nakliye işini amca yaptı. Bana göre failler arasında en şüpheli olan kardeştir. Çocuğun kolundaki tüm kanallarda yanlış hata yapmış ve tespit edilememesinin nedeni şudur: Doku kendini onarır ve üzerinden 9 gün geçmiştir.

AW282182_02

Önceki içerik Sonraki içerik

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir