Komşularıma Avcılar'da toplantıların başladığını söyle – GÜNDEM

Avcılar Utku Belediye Başkanı Caner Çaykara ise şunları söyledi: “Söyleyin komşum diyen her birinizin sesini dinlemeye çalışıyoruz ve dedik ki: 'Taleplerinizi yerinde dinleyip sorunlara anında çözüm üretmeye geliyoruz. .”

BELEDİYE MAHALLEMİZDE KONUŞMA VAR!

Avcılar Belediyesi'nin düzenlediği Komşuma Anlat toplantıları Ambarlı İlçesi'nde başladı, göreve geldiği ilk günden bu yana vatandaşlarla iletişim halinde olan Belediye Başkanı Çaykara, vatandaşları tek tek dinleyerek taleplerini not aldı. Ambarlı'daki kapalı semt pazarında yapılan toplantıda, başkan yardımcılarına bağlı başkan yardımcıları, birim amirleri ve müdürlüklerde görev yapan personel, istek ve talepleri dinleyerek, acil çözüm için kayıt altına aldı. “Belediyenin mahallesinde söz sahibisin” sloganıyla hayata geçirilen “Komşuma Anlat” toplantıları Avcılar'ın 10 mahallesinde devam edecek.

ÇOCUKLAR UNUTULMADI

Avcılar Belediyesi ekipleri etkinlik alanında çocukları da unutmadı. Vatandaşlar isteklerini dile getirirken, minikler için oluşturulan aktivite alanında çocuklar da doyasıya eğlendi. Tüm gün süren Komşuma Anlat toplantısında Ambarlı ilçesinde yaşayan vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Ayrıca toplantıya katılan vatandaşlara çiçek dağıtılırken, belediyenin ikram aracı da vatandaşlara hizmet verdi.

MAHALLEMİZİ BİRLİKTE DAHA İYİ HALE GETİRMEK İÇİN GELİYORUZ

Göreve geldiğim günden bu yana en büyük önceliğimin yanınızda olmak, sizi dinlemek ve taleplerinize hızlı bir şekilde çözüm üretmek olduğunu söyleyen Başkan Çaykara, sözlerini şöyle sürdürdü: “Sorularınıza anında çözüm üretmek için buradayız, Taleplerinizi yerinde dinleyin ve mahallelerimizi daha iyiye doğru birleştirelim.” “Söyle komşum” diyerek her birinizin sesini dinlemek için yola çıktık. Gün boyunca liderlerimiz, başkan yardımcılarımız ve yönetim kurulu üyelerimizle birlikte mahalle mahalle mücadelelerinizi ve zorluklarınızı dinleyeceğiz.

BİRLİKTE DAHA GÜÇLÜ VE MUTLU AVLANIN

Başkan Çaykara, bu yolculukta sizlerle omuz omuza yürüyeceğimizi söyleyerek sözlerine şöyle devam etti: “Birlikte daha güçlü, daha mutlu bir Avcılar inşa edeceğiz. Siz de fikirlerinizi, taleplerinizi ve önerilerinizi bizimle paylaşın. Daha güzel yarınlara hep birlikte ulaşmak için buradayız, hayatın merkezi Avcılar için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

Kaynak: (guzelhaber.net) Güzel Haber Masası

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

—–Sponsorlu Bağlantılar—–

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir